Informații preliminare

Scopul acestei Politici de confidențialitate este să îți explice ce date prelucrăm, de ce le prelucrăm și ce facem cu ele. Confidențialitatea ta este importantă pentru noi și nu vindem niciodată liste sau adrese de e-mail. Informațiile personale îți aparțin, de aceea le stocăm în siguranță și le prelucrăm cu atenție. Nu oferim informații unor părți terțe fără a te informa. Aceste informații sunt importante. Citește-le cu atenție! Acestă Politică de confidențialitate nu acoperă aplicațiile și site-urile altor terți la care poți ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. Acest lucru excede controlului nostru. Citește, cu atenție, Politica de confidențialitate de pe orice site și/ sau aplicație înainte de a furniza date personale.

Cine suntem?

SC Tech Service SRL este responsabilă de prelucrarea datelor tale cu caracter personal pe care le colectăm direct de la tine sau din alte surse. Potrivit legislației, compania noastră este operator de date cu caracter personal. Pentru ca datele tale să fie prelucrate în siguranță, am implementat măsurile necesare pentru a proteja informațiile tale personale.

Ce calitate ai tu?

Potrivit legislației – tu – persoana fizică, beneficiară a serviciilor noastre sau persoana aflată într-o relație de orice fel cu noi, ești o „persoană vizată”, adică o persoană fizică identificată sau identificabilă. Pentru a fi complet transparenți în privința prelucrării de date și pentru a-ți permite să îți exerciți cu ușurință, în orice moment, drepturile, am implementat măsuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date și tu, persoana vizată.

Respectăm legislația în ceea ce privește datele tale personale

Protecția informațiilor tale personale este foarte importantă! De aceea, ne-am luam angajamentul să respectăm legislația națională și europeană privind protecția datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) nr. 679/2016 și, în special, următoarele principii:

 • Legalitate, echitate și transparență - Prelucrăm datele tale legal și corect. Suntem întotdeauna transparenți în privința informațiilor pe care utilizăm, iar tu ești informat corespunzător.
 • Controlul îți aparține - În limitele legii, îți oferim posibilitatea de examina, modifica, șterge datele personale pe care le-ai împărtășit cu noi și de a-ți exercita celelalte drepturi.
 • Integritatea datelor și limitarea scopului - Utilizăm datele numai în scopurile descrise la momentul colectării sau în noi scopuri compatibile cu cele inițiale. În toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislația. Luăm măsurile necesare pentru a ne asigura că datele personale sunt corecte, complete și actualizate.
 • Securitate - Am implementat măsuri de securitate și criptare, astfel încât să îți protejăm cât mai bine informațiile. Cu toate acestea, reține faptul că niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură.

Modificări

Putem modifica această Politică de confidențialitate în orice moment. Toate actualizările și modificările prezentei Politici sunt valabile imediat după notificare, pe care o vom realiza prin afișare pe site și/ sau notificare via e-mail.

Întrebări și solicitări

Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau dorești să îți exerciți drepturile legale în legătură cu datele  pe care le deținem sau dacă ai îngrijorări cu privire la modul în care tratăm orice problemă de confidențialitate, ne poți scrie la adresa de e-mail din secțiunea de contact a site-ului.

Ce fel de informații colectăm despre utilizatorii noștri?

Când interacționezi în orice fel cu noi este posibil să ne dai sau să primim din alte surse informații incluzând:

 • Numele și prenumele
 • Adresa de e-mail
 • Profilul de socializare
 • Interesele și preferințele
 • Adresa
 • Informații despre produsele și serviciile achiziționate
 • Informații bancare

Este posibil să colectăm date prin module cookie sau alte tehnologii similare, incluzând:

 • Adresa IP
 • Navigatorul de internet
 • Anunțurile pe care ai dat click
 • Locația
 • Paginile web pe care le accesezi pe site-ul nostru

Scopul colectării informațiilor

Colectăm informațiile tale în scopuri determinate și legitime care includ, dar nu se limitează la următoarele:

 • În vederea încheierii sau executării unui contract dintre tine și noi;
 • Reține faptul că furnizarea informațiilor privind numele, prenumele și adresa de contact este obligatorie, în caz contrar nu îți putem livra bunurile.
 • Pentru a-ți răspunde la întrebări și solicitări;
 • În scop de marketing, însă doar în situația în care avem consimțământul tău prealabil;
 • Pentru a oferi și îmbunătăți serviciile și produsele pe care le oferim;
 • Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;
 • Pentru a îți oferi reclama și conținut personalizat;
 • Pentru a ne apăra împotriva atacurilor cibernetice;
 • Pentru crearea și/ sau mentenanța conturilor;
 • Pentru a ne conforma legislației;
 • Pentru constatarea sau revendicarea unui drept în instanță; 

Temei legal

Ți-ai dat consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Îți poți retrage, în orice moment, consimțământul prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare (unsubscribe) din fiecare e-mail sau prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail din secțiunea de contact a site-ului. Prelucrarea este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între tine și noi. Anumite informații, precum: numele, prenumele și adresa de livrare sunt obligatorii pentru executarea contractului de vânzare dintre noi. Prelucrarea este necesară, în vederea îndeplinirii unei obligații legale. În anumite situații, prelucrarea datelor este necesară în vederea îndeplinirii unei obligații legale, ca de exemplu păstrarea facturilor timp de 10 ani.

Cât timp se stochează datele în baza noastră de date?

Stocăm datele cu caracter personal doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 10 ani de la încetarea contractului sau ultima interacțiune cu noi. După încheierea perioadei, datele cu caracter personal vor fi șterse din sistemele informatice sau transformate în date anonime pentru a fi utilizate în scopuri de cercetare științifică, istorică sau statistică. În anumite situații expres reglementate, stocăm datele pe perioada care ne este impusă de lege.

Cum partajăm informațiile tale cu ceilalți?

Putem dezălui datele tale, respectând legea aplicabilă, furnizorilor de produse, partenerilor de afaceri sau altor terți. Depunem în permanență eforturi rezonabile pentru a ne asigura că acești terți au implementate măsuri adecvate de protecție și securitate. Cu acești terți avem clauze contractuale astfel încât datele tale să fie protejate. Te vom informa cu privire la identitatea acestor companii înainte de transmitere sau într-un termen rezonabil și ne vom asigura că orice transfer este legitim, având la bază consimțământul tău sau alt temei juridic.

De exemplu, am putea furniza datele tale către alte companii, precum: furnizorii de servicii IT sau telecomunicații, contabilitate, servicii juridice și alți terți cu care avem o relație contractuală. Acești terți sunt selectați cu o grijă deosebită, astfel încât datele tale să fie prelucrate doar în scopurile pe care noi le indicăm.

De asemenea, am putea partaja datele tale către parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un produs sau un serviciu. Deși puțin probabil, am putea vinde în viitor afacerea sau o parte a afacerii, situație care va include transferul datelor tale. Putem transmite datele și altor părţi având consimţământul sau potrivit instrucţiunilor tale. Vom putea, de asemenea, furniza informațiile tale cu caracter personal și către parchet, poliție, instanțele judecătorești și alte organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate. Ne vom asigura, în limite rezonabile, că datele tale nu părăsesc Spațiul Economic European, însă, în măsura în care vom transfera date către state din afara SEE, ne vom asigura, în toate cazurile, că transferurile sunt legitime, având la baza consimțământul tău explicit sau alt temei legal.

Drepturile tale

 • Ai dreptul de retragere a consimțământului
 • Ai dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor tale
 • Ai dreptul de acces asupra datelor
 • Ai dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete
 • Ai dreptul de ștergere („dreptul de a fi uitat”)
 • Ai dreptul la restrcționarea prelucrării
 • Ai dreptul de a transmite datele pe care le avem despre tine către alt operator
 • Ai dreptul de a te opune prelucrării datelor
 • Ai dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri
 • Ai dreptul de a te adresa justiției
 • Ai dreptul de depune o plângere în fața unei Autorități de Supraveghere

Te rugăm să reții că:

Îți poți retrage consimțământul pentru marketing direct în orice moment prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare din fiecare e-mail/sms sau alt mesaj electronic. Dacă vrei să îți exerciți drepturile, o poți face prin transmiterea unei cereri scrise, semnate și datate la adresa de e-mail din secțiunea de contact a site-ului. Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Există excepții, de aceea fiecare cerere primită va fi analizată astfel încât să decidem dacă este întemeiată sau nu. În măsura în care cererea este întemeiată, îți vom facilita exercitarea drepturilor. Dacă cererea este neîntemeiată, o vom respinge, însă te vom informa asupra motivelor refuzului și asupra drepturilor de a depune o plângere la Autoritatea de Supraveghere și de a te adresa justiției. Vom încerca să răspundem solicitării în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit în funcție de diferite aspect, precum complexitatea cererii, numărul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica într-un termen util. Dacă, desi depunem toate eforturile, nu reușim să te identificăm, iar tu nu ne furnizezi informații suplimentare pentru a reuși să te identificăm, nu suntem obligați să dăm curs solicitării.

Întrebări, solicitări și exercitarea drepturilor

Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea informațiilor tale sau dorești să îți exerciți drepturile legale sau ai orice altă îngrijorare cu privire la confidențialitate, ne poți scrie la adresa de e-mail din secțiunea de contact a site-ului.