Image
Tech Service este o companie cu sediul central în Mediaș, județul Sibiu, înființată în anul 2004.
Ne desfășurăm activitatea în județele din centrul și sudul Transilvaniei, având puncte de lucru în Sibiu, Târgu Mureș și Brașov. Avem mulți clienți și colaboratori și din alte județe din România.
Având ca prioritate satisfacția clienților, compania noastră efectuează lucrări de mentenanță industrială, reparații utilaje și livrează componente pentru mentenanță industrială și reparații/întreținere automobile.

Mărcile de produse comercializate sunt:

  • LOCTITE - distribuitor premium partner
  • TEROSON, SKF - distribuitor industrial
  • SMC - master distributor
  • OPTIBELT - importator
  • UNIOR - distribuitor autorizat
  • KLINGSPOR - distribuitor industrial
  • FAG, INA, TIMKEN, SNR-NTN - importator
  • NSK, THK, REXROTH, MOBIL 1, MOL,  DICHTOMATIK, MILWAUKEE, TENTE etc.
Gama de produse oferite este compusă din adezivi și etanșanți industriali, insonorizanți, sprayuri tehnice, lubrifianți speciali, antigripanți, detergenți industriali, rulmenți, axe și ghidaje, sisteme lineare de poziționare, etanșări, scule speciale pentru montare și demontare rulmenți, curele trapezoidale, curele dințate, curele late, curele transportoare, curele speciale, benzi transportoare, lanțuri, cuplaje elastice, fulii, roți lanț, roți și role industriale, materiale abrazive, discuri tăiere și polizare, benzi abrazive, scule de mână, aparate de măsură și control, lubrifianți industriale și auto, produse speciale de întreținere pentru industria alimentară și farmaceutică, motoare electrice, sisteme de lubrifiere centralizată, componente pneumatice etc.

 

Serviciile oferite sunt: service specializat pentru mentenanță preventivă și proactivă, măsurători de vibrodiagnoză, alinieri utilaje, măsurători de planeități/ paralalisme/ perpendicularități,  termografiere industrială, echilibrări dinamice de utilaje, montaj de rulmenți speciali, service broșe de înaltă turație și precizie, diagnosticări utilaje, relagaruiri, analiză lubrifiere etc.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastră are la bază rezultatele analizei profilului beneficiarilor săi, a cerințelor și asteptărilor acestora. Acordăm o atenție deosebită instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfacții clienților în utilizarea produselor oferite de noi. Am reușit să ne impunem pe piață datorită profesionalismului cu care tratăm clienții și a calității produselor și serviciilor oferite.

Pentru că știm ce înseamnă un client mulțumit, suntem siguri că putem face față oricărei provocări.
În speranța interesului dumneavoastră pentru oferta noastră, vă invităm să ne contactați.
Adezivi, etașanți, insonorizanți, sprayuri tehnice, lubrifianți speciali, antigripanți, detergenți industriali.
Rulmenți, ghidaje, sisteme lineare, axe, etanșări, scule speciale pentru montare și demontare rulmenți.
Curele trapezoidale, dințate, late, transportoare, speciale, benzi transportoare, lanțuri, cuplaje elastice, fulii.
Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Image
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Client 11
Client 12