Generalități

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea site-ului în bune condiții, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. Societatea SC Tech Service SRL își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă. Accesând pagina “Termeni și condiții”, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Definiții

Acest site este întreținut și administrat de SC Tech Service SRL (legal înregistrată), care va fi denumită, în continuare, Societate. Persoana fizică sau juridică care comandă și achiziționează produse prin intermediul site-ului www.techservice.ro, este denumită Client. Adresa web care este proprietatea Societății (www.techservice.ro), va fi denumită generic site-ul techservice.ro. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, prețurile și celelalte informații care se găsesc pe site-ul techservice.ro, vor fi denumite în continuare conținut.

Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului techservice.ro este proprietatea Societății și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/ 1996). Folosirea, fără acordul Societății, a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise, în mod expres: accesarea site-ului techservice.ro de către dispozitive sau programe automate sau copierea manuală a conținutului, precum și citirea sau publicarea conținutului de către alte companii sau site-uri, pentru a face comparație sau analiză în vreun fel. Fotografiile și informațiile sunt folosite cu acordul furnizorului, fie direct, fie prin reprezentanții săi din România. Problemele legate de drepturile de proprietate intelectuală se raportează la următoarea adresa de e-mail: medias@techservice.ro

Securitatea datelor personale și a informațiilor

Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite de Societate, numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs etc., în niciun caz nu vor fi furnizate unei terțe părți. Societatea nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Conform cerințelor Legii nr. 677/ 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/ 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private, în sectorul comunicațiilor electronice SC Tech Service SRL are obligația de a administra, în condiții de siguranță, și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: preluare și livrare comenzi online. Sunteți obligat să furnizați datele, acestea fiind necesare facturării și livrării produselor pe care le-ați ales. Refuzul dvs. determină neonorarea comenzii. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator.

Conform Legii nr. 677/ 2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la medias@techservice.ro De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Dacă anumite date despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugam să ne informați cât mai curând posibil.

Declinarea responsabilității

În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, societatea își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără o notificare prealabilă de către producători. Valoarea maxima a obligațiilor Societății, față de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzatoare, este valoarea sumelor încasate de Societate de la clientul respectiv. După expedierea produselor, Societății nu i se mai poate cere returnarea banilor în nici un fel și de asemenea, nici returnarea produselor.

Drepturile utilizatorilor site-ului techservice.ro

  • Dreptul la informare – Utilizatorul are dreptul să fie informat că datele sale vor fi prelucrate
  • Dreptul de acces la date – Utilizatorul își poate verifica, modifica, șterge datele personale din secțiunea Contul Meu. În cazul în care utilizatorul nu are cont de membru, are dreptul de a obține de la operator (la adresa de email: medias@techservice.ro), în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte.
  • Dreptul de opoziție – Utilizatorul are dreptul de a se opune, în orice moment, ca datele care îl vizează să facă obiectul unei prelucrări.
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate.
  • Dreptul de a se adresa justiției în cazul în care consideră de cuviință acest lucru.
  • Orice sesizare ce face obiectul acestor termeni și condiții va putea fi transmisă prin email la adresa medias@techservice.ro

Termene de livrare

Termenul de livrare al produselor cumpărate de la societatea noastră, în mod normal, se încadrează între 2 zile și 2 săptămâni, din momentul înregistrării comenzii pe serverul gazdă al site-ului techservice.ro. Transportul se face prin serviciul de curierat rapid, iar taxele de transport și gratuitățile sunt valabile doar în aria de acoperire a firmelor de curierat. Toate comenzile plasate până la ora 15:00 ajung în 24/ 48 sau chiar 72 de ore – la produsele care au această specificație, după ora 15:00, comenzile ajung în maxim 48 ore.

Condiții de returnare

Vă precizăm că produsele comercializate prin intermediul techservice.ro, care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sau nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator, sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform prevederilor art. 16, lit. d și e din OUG 34/2014, actualizată. Daca nu sunteți mulțumiți de produsele achiziționate, le puteți returna și veți primi banii înapoi! Produsele pot fi returnate fără nici un motiv, în maxim 30 zile calendaristice de la data primirii coletului de către client, prin curier. Pentru retur trebuie să trimiteți o hârtie prin care solicitați returul, fără să existe un motiv anume și, totodată, să atașați factura și chitanța sau copie după factură și chitanță, în cazul în care returnați doar o parte din produse. Taxa aferentă transportului este în sarcina cumpărătorului, banii vor fi returnați în maxim 30 zile calendaristice de la data primirii returului. Banii se vor returna în contul bancar pe care îl pune la dispoziție cumpărătorul sau cum vom conveni de comun acord. Consumatorul are dreptul să notifice, în scris, comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Produsul trebuie returnat în maxim 14 zile calendaristice împreună cu documentele atașate. Costurile livrării vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va realiza în cel mult 30 zile calendaristice din ziua returnării la sediu a acestuia. De menționat că se va returna numai contravaloarea produsului fără cheltuielile inițiale de livrare.

În cazul în care produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca nou, techservice.ro își rezervă dreptul de a reține o parte din suma ce urmează a fi returnată, în scopul de a readuce produsul în starea inițială – dacă este posibil – sau pentru a acoperi diferența rezultată din vânzarea produsului respectiv ca second-hand. Dacă produsul nu mai poate fi vândut sub nici o formă, returul poate fi refuzat. În cazul în care clientul preferă reexpedierea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala sa. Produsele aflate în lichidare de stoc, promoții sau la reducere de preț, NU se pot returna.

Formular de retragere întocmit pe baza Ordonanței de urgență nr. 34/ 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014). Formularul se trimite către SC Tech Service SRL, Medias, str. Aurel Vlaicu, nr. 106

Garanții

Produsele noastre nu beneficiază de garanție, dacă sunt produse consumabile. Doar produsele de tip aparatură beneficiază de garanție, în funcție de specificațiile fiecărui producător, în parte. Garantăm că produsele comercializate sunt sunt produse originale. Garanția de conformitate este garanția oferită de vânzător, conform legislației în vigoare. Este o perioadă de timp între 6 luni și 2 ani, prin care vânzătorul iți garantează că produsul vândut este conform cu specificațiile pe care s-a angajat că le vinde. Această garanție este independentă de garanția tehnică/ comercială. Poate fi mai mică, mai mare sau egală și nu face obiectul defecțiunilor tehnice.

Perioada de timp stabilită pentru remedierea reparației este de maxim 30 de zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoștință vânzătorului lipsa de conformitate a produsului.

Taxe suplimentare

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și eventualele cheltuieli de expediție și/ sau încasare. Societatea nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului. Pentru orice taxă percepută în plus vă puteți adresa imediat la medias@techservice.ro

Oferte și Gratuități

Ofertele și gratuitățile oferite sunt postate pe prima pagina (home page). Atunci când sunt mai multe oferte sau gratuități, ele nu se cumulează. Clientul are posibilitatea de a alege oferta care i se potrivește. Comenzile făcute pe același nume și aceeași adresă vor fi cumulate și trimise într-un singur colet. Promoțiile și cadourile se aplică nominal pentru comenzi. Comenzile făcute pe același nume și la aceeași adresă vor beneficia de ofertă/ cadou/ promoție, în limita unei bucăți sau așa cum este prevăzut pe home page. Produsele cadou prezentate nominal la produs, se acord în limita unei bucăți, indiferent de câte bucăți de produs se achiziționează.

Frauda

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVER-ULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL NOSTRU, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

Litigii

Orice litigiu apărut intre Clienți și Societate va fi rezolvat prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române. Fiind de acord cu Termenii și Condițiile, clientul își asumă, în totalitate, aceste riscuri. Pentru orice neclarități vă rugam să ne contactați.